Szybkie francuskie przepisy dla pilkarzy


Szybkie francuskie przepisy dla pilkarzy

Czasami miło jest spędzić wiele godzin co dodatkowo specjalne danie, a innym razem jesteś zmęczony i po prostu chcą rzucić gotowych posiłku w kuchence mikrofalowej, ale jest to możliwe, aby mieć najlepsze z obu światów.

Co zrobić, jeśli można zrobić klasyczne dania kuchni francuskiej w ciągu zaledwie trzydziestu minut? Poniższy parę receptur pokazać, jak łatwo można zjeść tradycyjne dania kuchni francuskiej, która jest zarówno smaczne i szybkie w przygotowaniu.

Klasyczny Kurczak Cordon Bleu

Jest to dobrze znany francuski przepis, a jeśli lubisz tradycyjne francuskie potrawy, takie jak zupa cebulowa, można korzystać z tych roll up kurczaka. Parmezan, czosnek, ser mozzarella, papryka, szynka i bardziej służą dodać wiele smaku z kurczaka w tym szybkie receptury kurczaka i będzie w stanie przygotować to danie w ciągu pół godziny. Dodać kilka tłuczone ziemniaki iść z nim i wszyscy będą mieli ten wspaniały posiłek. Poniższy przepis sprawia, że ??wystarczy, aby służyć cztery osoby.

Co będzie potrzebne:

1/2 szklanki suche bułki tartej

5 łyżeczek roztopionym masłem

1/4 szklanki bulionu z kurczaka

4 bez skóry, bez kości, piersi z kurczaka (6 uncji każda)

1 ząbek czosnku mielonego

1/4 szklanki startego parmezanu

1 łyżeczka papryki

8 cienkich plasterków prosciutto

1/2 szklanki posiekanego mozzarella

Sól, pieprz i oregano, w zależności od potrzeb

Szybkie francuskie przepisy dla pilkarzy

Gotowanie sprayu, jak neededHow zrobić to:

Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Microwave bulion przez piętnaście sekund, dopóki jest ciepło, a następnie wymieszać z czosnkiem i masłem. Wymieszać papryka, parmezan i bułkę tartą w misce.

Umieścić każdą pierś kurczaka między kilka arkuszy folią i funta do grubości ćwierć cala z wałkiem do ciasta lub mięsa młotkiem. Posypać soli, pieprz i oregano na obu stronach kurczaka. Top każdą pierś z kilkoma plastrami szynki i trochę mozzarella, a następnie zwinąć je jak galareta rolkach.

Zanurz Każda rolka kurczaka w mieszaninie bulionie, a następnie w bułce tartej. Umieść je szew stroną do dołu w naczyniu do pieczenia natryskowego powlekane gotowania i wlać pozostały bulion w górę. Piec przez około dwadzieścia pięć minut, aż soki działają jasne.

Pesto aromatyzowana pomidorowy Tarta z ziół prowansalskich

Ten pyszny tart mogą być podawane na ciepło lub na zimno i można przechowywać go z dnia na dzień, jeśli owinąć szczelnie i przechowywać w lodówce to. Aby podgrzać tarta, wystarczy umieścić je w piekarniku przez kilka minut. Ten przepis może dzwonić tylko do ciast, pomidorami, pesto, sól i zioła, ale jest pełna smaku i satysfakcjonujące.

Co będzie potrzebne:

1 opakowanie rozmrożone ciasto francuskie

2/3 filiżanki pesto

6 cienkie plasterki pomidorów

1 łyżeczka soli

1 1/2 łyżeczki zioła ProvenceHow zrobić to:

Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Włóż ciasto na folii aluminiowej wysadzanej blasze i rozprowadzić pesto nad nimi. Warstwa pomidory na górze, a następnie posypać ziołami prowansalskimi i sól ponad pomidorów. Piec w górnej części piekarnika na około dwadzieścia pięć minut, aż brzegi ciasta są złotego koloru. Pokrój tartę za pomocą koła pizza i podawać na gorąco lub schłodzone.

Innym smaczne Francuski przepis byłby klasyczny Francuska zupa cebulowa receptury. Jeśli pragniesz gorącą i smaczną zupę cebulową, ale jesteś w pośpiechu, co czyni jeden z naszych szybkich i łatwych receptur zupa cebulowa?

FrenchOnionSoups.com – prosty, elegancki, doskonałość; Zupa droga to miało być!

– autor artykułu